Logo Sirius
Sirius
Reiki2

Reiki II: de tweedegraads inwijding

Wil je ingewijd worden in Reiki 2 volgens de Usui Traditioneel Methode? Gefeliciteerd met je besluit!

De tweedegraads inwijding (=Reiki II) betekent "oku den", een "dieper weten" en opent vooral psychisch. Deze inwijding gebeurt ten vroegste 3 maanden na de eerste graads inwijding. De intuïtie en geneeskracht nemen sterk toe. Je krijgt een inwijding waarbij 3 symbolen van Reiki worden aangereikt.

Het vermogen om te genezen wordt versterkt en met behulp van symbolen kan je:

Je gaat ook geleidelijk aan intuïtiever werken en je handen "laten leiden" naar de plaatsen waar het meest nodig is.

Een Reiki 2 inwijdingscursus gaat door op zaterdag. Ook hier hanteren we weer kleine groepjes van max 6 personen. We beginnen met een kennismakingsrondje. Je weet inmiddels al wat Reiki inhoudt. Maar nu krijg je de 3 symbolen , de brug-, het mentale en het krachtsymbool. Je leert de betekenis en de toepassingen van deze symbolen en je leert ze tekenen. Dan krijg je de Reiki 2 initiatie. Tijdens deze inwijding zal je de handen van je Master op je hoofd, schouders, handen en torso voelen, en er wordt over de chakra's geblazen.

In het derde deel van deze dag, leer je iemand "op afstand" behandelen, met wie je dit vooraf hebt afgesproken,je mag immers ongevraagd niemand behandelen! Daarna is er volop ruimte om je vragen te stellen en na uitreiking van je certificaat en handboek waarin je alles terug kunt lezen, is de cursus ten einde.

Een Reiki II cursus kost 200 € incl. 21% BTW Je ontvangt een officieel certificaat van The Usui System of Natural Healing. De Reiki klassen gaan door op zaterdag in groepjes van maximum 6 personen.

Daarna is er de mogelijkheid om regelmatig deel te nemen aan “Open-Reiki “avonden waar we elkaar behandelen en ook terecht kunnen met onze vragen en ervaringen. Deelname aan een open-Reiki avond is 6 euro, inclusief een hapje en en een drankje.

Raadpleeg onze knop "Workshops" voor de exacte data.